Postopek nakupa

1.) IZBIRA IZDELKOV
V katalogu izberite želene izdelke in jih dodajte v košarico. Orožja, streliva in netilk ni možno kupiti preko spleta. Na the artiklih je direkten obrazec za povpraševanje, kjer lahko pošljete vaše vprašanje ali povprašate za zalogo tega izdelka. Nakup teh izdelkov je možen samo v naši fizični trgovini v Postojni.

2.) KOŠARICA
Ko ste dodali vse željene izdelke v košarico, na vrhu strani kliknite gumb “Košarica”. V košarici si lahko ogledate vse izdelke, ki ste jih dodali, skupaj s cenami in količinami. Na tem mestu manjka skupnemu znesku še strošek poštnine. Za zaključek nakupa kliknite gumb “Zaključek nakupa”, ki vas pripelje na blagajno.

3.) BLAGAJNA
Na blagajni je potrebno vnesti vse potrebne podatke za oddajo naročila: ime, priimek, naslov, poštno številko, kraj, telefon (za obveščanje pred dostavo, da vas kurir lahko pokliče), ter email. Možno je tudi izbrati opcijo “Dostava na drug naslov”, kjer je izdan račun na vas, dostava pa se vrši na drug naslov, recimo h sorodnikom, v službo, itd.
Spodaj morate izbrati še način plačila, ki je lahko nakazilo na TRR našega podjetja (plačilo po predračunu), ali pa plačilo ob dostavi.
Prevzem je lahko tudi osebno na sedežu podjetja Rebec d.o.o., Erazmova 27, 6230 Postojna.
Spodaj je prikazan še povzetek naročila, kjer lahko vidite skupen znesek za plačilo, ter vse naročene izdelke s količinami in cenami.
Za dokončno izvedbo nakupa kliknite “Zaključi nakup” spodaj na strani.

4.) IZVEDBA NAROČILA
Po oddaji naročila boste prejeli potrditveni email. V kolikor ste izbrali plačilo po predračunu, morate vplačati zahtevan znesek po podatkih, ki ste jih prejeli na email. V primeru nejasnosti nas lahko kontaktirate: shop@rebec.eu
V kolikor ste izbrali plačilo po povzetju, vas bomo samo obvestili, ko bo paket oddan. Predvidoma je paket oddan kurirski službi naslednji delovni dan po naročilu.